• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Privacy & Cookies

Wij respecteren jouw privacy en verwerken je persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor jij ze hebt verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

 

1. ONZE BEDRIJFSGEGEVENS

Naam bedrijf: Beware Jewelz B.V.
Website: http://www.jewelzshop.com
Inschrijfnummer KvK: 17188498
BTW-nummer: NL816150916B01

Welke gegevens gebruiken wij van je?


2. E-MAILADRES


a. Wij kunnen je, in het kader van een gesloten overeenkomst (uw aankoop in onze webshop), aanbiedingen doen over soortgelijke producten en diensten, mits je bij het verstrekken hiervan geen verzet hebt aangetekend. De mogelijkheid tot het aantekenen van verzet is vermeld bij het moment van het verstrekken van jouw gegevens. Bovendien wordt je in elke communicatie de mogelijkheid geboden om onder dezelfde voorwaarden verzet aan te tekenen tegen verder gebruik van uw e-mailadres.
b. Bij het verzamelen van jouw e-mailadres voor redenen anders dan in het kader van een gesloten overeenkomst, wordt dit niet gebruikt voor het overbrengen van ongevraagde communicatie wanneer je daarvoor geen toestemming hebt verleend. Heb je jezelf aangemeld voor onze nieuwsbrief om een kortingscode te ontvangen? Dan verwijzen we je naar artikel 11 op deze pagina. 


3. POSTADRES


Wij gebruiken jouw postadres alleen voor het verzenden van de bestelling die je hebt gedaan via onze website. Wij gebruiken jouw postadres niet voor commerciële doeleinden.


4. TELEFOONNUMMER


Wij gebruiken jouw telefoonnummer om contact met je op te nemen over je bestelling. Wij gebruiken je telefoonnummer niet voor commerciële doeleinden.


5. OVERIGE PERSOONSGEGEVENS


Overige persoonsgegevens verwerken wij alleen (door middel van cookies, het uitlezen van randapparatuur of anderszins) indien:

1. de gegevensverwerking noodzakelijk is voor:a. de uitvoering van een met jouw gesloten overeenkomst;
b. de goede invulling van een publiekrechtelijke taak;
c. de behartiging van ons gerechtvaardigd belang (tenzij uw belang of fundamentele rechten en vrijheden boven dit belang prevaleren), of;
2. je toestemming hebt gegeven voor de verwerking bij het verzamelen hiervan.
Wij bewaren jouw gegevens in ieder geval niet langer dan noodzakelijk is voor de verwerking van de doeleinden waarvoor deze zijn verzameld.


6. BIJZONDERE PERSOONSGEGEVENS


De verzamelde informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties.


7. VEILIGHEID OVERDRAGEN EN ONTVANGEN VAN GEGEVENS


a. Als wij jouw gegevens overdragen of ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector;
b. Als wij bepaalde kritieke informatie ontvangen of overdragen, zoals bijvoorbeeld financiële informatie of gezondheidsinformatie, gebruiken wij een beveiligde server. Je wordt hiervan op de hoogte gesteld via een scherm dat afgebeeld wordt op onze site (pop-up);
c. Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site.


8. VEILIGHEID OPSLAG VAN GEGEVENS


Veiligheidscriteria

a. Op de pagina waar je jouw persoonsgegevens verstrekt wordt gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding.
b. Wachtwoorden worden altijd niet bij ons opgeslagen. Dat wil zeggen dat wij jouw wachtwoord niet kunnen zien of herstellen. 
c. Wij slaan zo min mogelijk gegevens van klanten op en zorgen ervoor dat er in onze database helemaal geen bijzonder gevoelige persoonsgegevens worden bewaard, tenzij dit niet anders kan.
d. Wij nemen technische en organisatorische maatregelen om het verlies van gegevens of onrechtmatige verwerking ervan (zoals aanvallen) tegen te gaan. Wij garanderen daarom een passend beveiligingsniveau en laten onze site periodiek toetsen.


9. TOEGANG TOT JOUW GEGEVENS


Op verzoek doen wij aan bezoekers van onze website mededeling over de persoonsgegevens die van hen worden verwerkt. Eventuele onjuiste gegevens kunnen worden verbeterd, aangevuld of verwijderd. Als je toegang wenst tot deze informatie, of jouw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren vragen we je om contact met ons op te nemen op onderstaand adres.


10. CONTACT


Als je wenst te reageren op onze Privacy Policy, dan kun je contact opnemen:

a. Op het volgende e-mailadres: [email protected]
b. Op het volgende telefoonnummer: +31(0)40 243 88 00
c. Op het volgende adres: Rechtestraat 60, 5611 GR Eindhoven, Nederland


Dit privacy beleid kan te allen tijde gewijzigd worden. Deze wijzigingen zullen wij hier publiceren en in voorkomend geval zal je hier per e-mail van op de hoogte worden gesteld.

11. NIEUWSBRIEF AANMELDEN KORTINGSCODE


Via onze website krijg je een pop-up aangeboden waardoor je jezelf kunt inschrijven om onze nieuwsbrief te ontvangen met een daarbij behorende kortingscode. Deze kortingscode wordt uitsluitend gegenereerd doormiddel van het invullen van je email adres in deze pop up. De kortingscode wordt uitsluitend actief door op de link te klikken in de email met de tekst 'shop nu met korting'. Hierdoor ga je akkoord dat we je email adres gaan gebruiken voor het sturen van nieuwsbrieven.

Bij aanmelding geeft je door jouw e-mailadres in te vullen en de betreffende knoppen aan te klikken uitdrukkelijk toestemming voor het verwerken van je e-mailadres. 

Zonder deze uitdrukkelijke toestemming kan de toegestuurde kortingscode niet worden gebruikt. Je kunt je toestemming altijd intrekken door jezelf uit te schrijven via de link in de laatst ontvangen nieuwsbrief of commerciële melding van Jewelz. 

 

12. COOKIES

Jewelz maakt gebruik van cookies en andere web technologieën, zoals pixels en web beacons, waarmee het gebruik van de website geanalyseerd kan worden.

Een cookie is een klein tekstbestand dat wordt opgeslagen door de server van een website op jouw computer of mobiele apparaat. De server kan op een later moment de inhoud van deze cookie raadplegen of lezen. De webbrowser regelt de instellingen van de cookies. In deze cookie verklaring beschrijven wij welke cookies er worden geplaatst en met welk doel we dat doen.

Onthouden van instellingen

We gebruiken cookies om jouw instellingen en voorkeuren te onthouden en om ervoor te zorgen dat we het niet telkens opnieuw aan jou te hoeven vragen. Het gaat om de volgende instellingen en voorkeuren:

  • de mogelijkheid om ingelogd te blijven;
  • het weergeven van je locatie in Google Maps en de mogelijkheid bieden om een routebeschrijving te maken;
  • om de belasting van onze website te balanceren en deze sneller te laden als er veel bezoekers zijn;
  • om te onthouden voor welke cookies je je goedkeuring hebt gegeven;
  • om ervoor te zorgen dat je dezelfde advertentie niet te vaak ziet.

Je hebt de mogelijkheid om deze cookies te blokkeren in jouw browser, maar dat betekent dat je je voorkeuren telkens opnieuw moet invoeren als je onze website bezoekt.

Functioneren van de website

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website optimaal functioneert. Deze functionele cookies zullen alleen voor dit doel worden gebruikt. We gebruiken deze cookies als volgt:

  • visuele instellingen (tekstgrootte, kleuren, etc.) onthouden;
  • onthouden van je naam, e-mailadres etc. om ervoor te zorgen dat je dit niet hoeft in te vullen iedere keer dat je onze website bezoekt;
  • onthouden van je taalvoorkeuren;
  • om je te verzoeken om vragenlijst in te vullen;
  • om je te verzoeken om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Je hebt de mogelijkheid om deze cookies te blokkeren in jouw browser, maar dat kan de werking van onze website op een negatieve manier beïnvloeden.

Volgen en profileren

We gebruiken zogenaamde ‘tracking cookies’ om een profiel van jou te creëren. We kunnen deze cookies ook opvragen in het geval dat je een andere website in ons netwerk bezoekt. Op deze manier kunnen we nagaan welke andere websites je hebt bezocht naast onze website.

Het profiel dat we van jou opstellen wordt gebruikt om aan de hand van jouw profiel advertenties aan jou te laten zien die voor jou relevant zijn. Als je jouw email adres met ons hebt gedeeld via onze website zullen we dit profiel verbinden met jouw profiel in onze CRM database.

Google analytics

Via onze website wordt een cookie geplaatst van Google, als deel van de “Analytics” dienst.

Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. We hebben een verwerkersovereenkomst ondertekend met Google over hoe wij namens ons persoonsgegevens verwerken. De informatie wordt geleverd aan en opgeslagen door Google op servers in de Verenigde Staten.

Social media buttons

Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen (“tweeten”) op sociale netwerken als Facebook, Twitter, Google+, AddThis. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook respectievelijk Twitter zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Leest u de privacyverklaring van Facebook respectievelijk van Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

De cookie instellingen wijzigen

In het geval je niet langer wil dat cookies worden opgeslagen, dan kan je de instellingen van de webbrowser aanpassen zodat de cookies standaard worden geweigerd. Meer informatie over het aan- en uitzetten en het verwijderen van cookies kan je vinden in de ‘help’ functionaliteit van je browser of ga naar https://cookies.insites.com/disable-cookies/. Als je bepaalde cookies weigert dan is het mogelijk dat onze website niet optimaal functioneert.